Climax Control Prospect. Pret si Pareri

Climax Control Prospect. Pret si Pareri
5 (100%) 2 votes

Ejacularea prea rapidă e una din problemele pe care trebuie să le rezolvăm destul de des. Trebuie să ne menținem erecția pentru cât mai mult timp sau cel puțin până când ne satisfacem partenera. Doar o treime din populația cu vârsta între 18 și 25 de ani au această problem. Există vreo metodă de a trata această problemă? Desigur că da. Vă vom prezenta unul dintre produsele care pot rezolva această problemă – capsule Climax Control împotriva ejaculare precoce.

Ce este Climax Control?

Climax Control împotriva ejaculare precoce este un produs bazat pe ingrediente natural care a fost conceput de specialiști pentru a trata ejacularea premature. Crearea formulei a fost făcute sub privirile doctorilor, chimiștilor și altor persoane specializate pe domeniu. Capsulele sunt foarte eficiente în combaterea ejaculării premature.
Cumpara Climax Control cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza Climax Control?

Capsule Climax Control este un supliment nutrițional care întărește erecția, mărește sensibilitatea sexuală și îmbunătățește circulația toate pentru a genera o erecție puternică și de durată. Avantajul produsului este că formula sa are doare ingrediente naturale care sunt sigure pentru sănătate. Acțiunea sa constă în mărirea fluxului sangvin la nivelul penisului și să mărească plăcerea în timpul sexului.

Produsul, de asemenea, stimulează producția de spermatozoizi ceea ce generează un orgasm mai puternic. Mulțumită acestor pastille veți fi capabili să faceți sex ori de câte ori doriți – vă vor ajuta să aveți energie pentru acestea și să fiți apți mai repede.

Ingrediente Climax Control si Compoziție

Produsul conține următoarele ingrediente;

  • Piridoxina – este o parte importantă a vitaminei B6, implicată în producția de celule roșii și anticorpi necesari, este benefică pentru pielea și digestia noastră, reduce tensiunea musculară și acționează împotriva spasmelor și diareei.
  • Acidul folic – unul din grupul de vitamine B – sau, mai precis, vitamina B9, acidul folic (acid folic) este implicat în metabolismul proteinelor și acizilor nucleici (ADN, ARN), de aceea influențează formarea și funcția celulelor corpului uman, în gazul în care lipsește din organism, corpul nostru poate avea o problemă gravă
  • Extract de semințe Griffonie simplicifolia – Este o plantă a cărei randament se regăsește și în suplimentele nutritive destinate scăderii în greutate, ajută la tratarea tulburările de somn și depresie, datorită efectele sale este folosit și ca ajutor pentru tulburările hiperecogene (ADHD) și pentru ameliorarea durerilor, aceste efecte sunt datorate aminoacizilor 5-hidroxitriptofan (5-HTP), care se găsesc în semințele de plante.
  • L-arginina – un aminoacid important, puteți afla mai multe despre acest ingrediente citind articolul meu intitulat: L-arginină – Studiu
  • Tribulus Terrestris – scoarță de pământ, afrodisiac puternic – afrodiziacul Tribulus Terrestris și efectele acestuia
  • Glycyrrhiza glabra – făcut din pelendrek în cofetărie – o substanță grozavă pentru bunăstarea noastră psihologică, ajută metabolismul, conform diferitelor literaturi științifice, are și efecte hormonale
  • dovleac și afine (Cucurbita pepo, Vaccinium macrocarpon) – benefică pentru sănătatea sexuală a unui bărbat și a prostatei sale (problemele de prostată pot fi unul dintre motivele ejaculării premature)
  • Climax Control site-ul oficial

Climax Control: instrucțiuni de utilizare

Produsul este disponibil sub formă de capsule, astfel el trebuie înghițit cu apă. Se recomandă să luați 2 pastile pe zi, una dimineața și una seara, fiecare cu 30 de minute înainte de masa. Produsul trebuie folosit pentru cel puțin o lună.

De unde poti cumpara Climax Control in Romania

Produsul nu poate fi achiziționat decât de pe site-ul oficial al producătorului. Această măsură a fost luată pentru a preveni furtul și imitațiile de proastă calitate.

Pentru a cumpăra produsul trebuie să completați un formular cu numele și prenumele, adresa și numărul de telefon. Veți fi contactați pentru a vi se confirma comanda iar livrarea se va face în mai puțin de 7 zile. Plata se face pe loc la sosire.

Pret Climax Control

Pe site-ul web al produsului, costă 155 de lei în urma unei reduceri de 50% de la prețul initial de 310 lei. Reducerea s-a făcut pentru a permite mai multor potențiali clienți să-și permit produsul. Prețul transportului este inclus Transportul se face prin curierat și plata se face la sosire. Banii vă vor fi rambursați în cazult în care nu sunteți satisfăcută.

Pareri despre Climax Control forum

Kelvin Jechas, 31 de ani

“De când mă știu nu am putut să-mi țin erecția pentru mai mult de 10 minute. Poate dacă aș fi avut mai multe ocazii să fac sex nu ar fi fost la fel. Nu știu… în orice caz, acest fapt nu mă dezamăgea doar pe mine, nu puteam să-mi satisfac partenera. Nu am avut ocazia să văd schimbările făcute de acest produs decât după 2 luni de la începerea tratamentului însă s-a meritat. Deși nu am măsurat prea bine, cred că acum erecția mea, în medie, ține cam 30-40 de minute. Mai mult de atât, sexul e mult mai plăcut ca înainte. Merită!”

Gregory Anthen, 36 de ani

“Am fost odată la un sexology care mi-a spus că problem mele se trag din faptul că m-am masturbate în adolescență. Pe atunci scopul meu era să mă satisfac cât mai repede și așa orgasmul meu a rămas foarte rapid. De fapt, chiar soția mea fustrată m-a forțat să fac ceva și mi-a luat acest produs. La început am fost sceptic, însă primele efecte le-am simțitit după 2-3 zile. Acum nu numai că ține mai mult ci e și mai puternică. Recomand acest supliment tuturor celor care cred că viața lor sexuală nu e așa cum ar trebui.”

  

Concluzii

Înafară de a folosit acest produs, vă recomand să vă echilibrați stilul de viață, să mâncați mai sănătos și să faceți multă mișcare. Aceste lucruri vă pot ajuta. Pe forum am găsit multe opinii positive asupra produsului, acestea sunt dovezi că acest produs este eficace și că e apreciat de oameni.
Cumpara Climax Control cu 50% reducere*pe site-ul official

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *